Autor: Siim Sultson • 27. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Posti kuller hilineb vähem

Eesti Posti kullerteenustel jäi eelmisel aastal absoluutsest õigeaegsusest puudu 1,8%, teatab postifirma

 Posti- ja logistikaettevõte toimetab õigeaegselt kohale 98,2% saadetistest.

 2009. aastal toimus Eesti Posti kullerteenuses selge kvaliteedihüpe. Varasematel aastatel jäi see protsent üheksakümne piirimaile. Märk kvaliteetsest teenusest on see, et õigeaegselt kätte toimetamata jäävad pakid hilinevad keskmiselt ainult kuni 15 minutit.

 „Kullerteenuse osutamise kvaliteet on üks tähtsamaid näitajaid meie mõõdikute süsteemis, kuna logistikateenuste kliendid on väga kvaliteeditundlikud ning eeldavad saadetiste õigeaegset kohaletoimetamist,“ selgitas Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel. Ta lisas, et tihedas konkurentsis, kus hinnad on läbiräägitavad, mõjutab ostuotsust aina enam teenuse tase.

 Eesti Posti kullerteenus on suunatud Eesti siseturule ning ennekõike ärikliendile. Suurema fookuse all on just äriklientidele suunatud kullerteenus ELS 10, mille raames viiakse kullersaadetis saajale järgmisel tööpäeval ajavahemikus 8.00–10.00.  Posti- ja logistikaettevõtte eesmärk on käesoleva aasta lõpuks saavutada kvaliteedis 99% tase, see tähendab 100 saadetisest 99 peavad jõudma saajateni õigeaegselt.

 Eesti Posti 3500 kullerteenuste klienti teenindab iga päev 92 kullerit üle Eesti.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077