Autor: Siim Sultson • 21. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sügisest saab Lätist Hiina autosid

Sellel sügisel saabuvad Lätisse müügile odavad Hiina autod, teatab Baltic Course.

Toodangu vorpijaks on kauge Hiinamaa autotehas Chinese Great Wall Motors (GWN).

Müüjad loodavad ostjaid võita odava hinnaga. Näiteks 1,3 liitrise töömahuga sõiduauto mudel Phenom  peaks maksma umbes 124 800 krooni.

GWN-i plaanid tungida Euroopa autoturule said ilmsiks eelmise aasta lõpus. Firma on valinud sillapeaks Balti riigid, kus tehakse algust oma toodangu Euroopa müügiga. Skandinaaviasse kavatsetakse maabuda aastal 2011.

Lätis hakkavad hiinlaste toodangut müüma "Subaru" esindajad Partner Motors ja Ad rem auto.

Seega saabuvad Lätisse müügile mudelid Phenom, pikap Wingle/Speed. Viimase hinnaks tuleb ilmselt 163 800 krooni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077