Autor: Siim Sultson • 20. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikaseminar 2010 tegeleb piiramatute võimalustega

Tallinna Tehnikakõrgkooli korraldatav Logistikaseminar 2010 rõhub intermodaalsusele ja sellega kaasnevad piiramatutele võimalustele.

Sel aastal üheteistkümnendat korda toimuval logistikaseminaril, saab kahe päeva jooksul kuulda oma ala spetsialistid kasulikke teadmisi ja praktilisi kogemusi intermodaalsuse otstarbekusest, sisuliselt piiramatutest võimalustest, efektiivsusest ning uutest tehnika- ning IT-lahendustest.

Seminari alapealkirjaga „More than one way“ peakorraldaja Elen Tsopp ütles, et ettevõtjatele on oluline hoida ennast kursis võimalustega, kuidas erinevaid transpordiliike kombineerides paremaid tulemusi saavutada.

„Lektorid on oma ala tipptegijad Eestist ja välisriikidest," lausus Tsopp tuues välja tänavusel seminaril esinejaid. „Sel korral esindavad Raido Rebane (ELEA), Sven Ratassepp (Tallinna Sadam), Illimar Paul (Sensei OÜ), Georg Merilo (One Life OÜ). Välisriikidest on oodata Perry Neumann Venemaalt (AS Kuene+Nagel), Sirje Pädam Rootsist  (WSP Analysis and Strategy),“ loetles Tsopp.

 Esmakordselt toimub Logistikaseminar Läänemerel, täpsemalt siis Tallinki laeva M/S Baltic Queen pardal „Sellel aastal toimub ettevõttekülastus Rootsis bussiekskursiooni näol,“ valgustas Tsopp, et vaatama minnakse sadama mitut terminali sealhulgas konteiner- ja naftaterminali. „Giidiks on Kurt Lilja, kes annab ca ühe tunni jooksul ülevaate ettevõtte olemusest: mis toimus eile, millega nad tegelevad täna ning millised on plaanid tulevikuks,“ möönis Tsopp.

Logistikaseminar toimub sel aastal 24.-25. märtsil.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077