Autor: Siim Sultson • 19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Renault Fluence jõudis Eestisse

Renault´de hulka Eestisse saabus müügile uus mudel Fluence, teatab Info-Auto. 

Neljaukseline Fluence on 4620 mm pikk, 1809 mm lai, 1479 mm kõrge ja 2702 mm teljevahega. Sõitjate salong pakub põlveruumi nii ees- kui ka tagaistujatele, eesistujatele vastavalt 1480 ja 1475 mm. Lisaks on salongis rohkem kui 23 liitri jagu panipaikasid, mille hulgas ka jahutusega kindalaegas. Auto pagasiruumi maht on 530 liitrit.

Fluence`i mootorivalikusse kuulub seitse erinevat jõuallikat, millest Eesti turul on saadaval kolm: 1,6-liitrine (110 hj) bensiinimootor ja kaks 1,5-liitrise töömahuga diiselmootorit (85 ja 105 hj). Aastal 2011 lisandub mootorivalikusse ka elektrimootor.

Kõikide diiselmootoriga versioonide CO2 heitmekogused on kõigest 119 g/km ning kvalifitseeruvad Renault eco² keskkonnatähisele, millega märgistatakse autotootja kõige ökonoomsemad ja keskkonnasõbralikumad sõidukid.

Fluence omab turvavarustust, kuhu kuuluvad elektroonilise pidurdusjõu jaoturiga ABS- pidurid, hädapidurdusvõimendi automaatselt süttivate ohutuledega, elektrooniline stabiilsuskontroll ESC koos alajuhitavuse kontrolliga CSV, kolmepunktilised turvavööd eelpingutite ja koormuspiirikutega, kiirusehoidik kiirusepiirikuga, kuni kuus turvapatja ning uue põlvkonna kaelavigastuse vastased peatoed jne.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077