Autor: Siim Sultson • 15. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metsaveoks rong autost etem

Rootslased avastasid, et pikkade vahemaade taha on metsavedu autost säästlikum, teatab Logistics Finalnd.

Rootsi metsafirma Skogforsk leidis, et 150 kilomeetrist pikemate vahemaade taha on rongiga metsamaterjalide vedu kokkuhoidlikum.

Sellisele tulemusele jõuab siis, kui kasutada materjali peale ja maha laadimisel õigeid võtteid. Juba servini täis laaditud konteineri saatmine raudtee äärsesse mahalaadimispunkti toob märkimisväärse rahalise kokkuhoiu.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077