Autor: Siim Sultson • 11. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Postkontor tuli poodi

Eesti Post just avas järgmise poe postipunkti Lääne-Virumaal, teatab postifirma.

Täna alustab tööd postkontor Muuga külas (Laekvere vald, Lääne-Virumaa). Kohalik kauplus osutab postiteenuseid Eesti Posti ja Aldar Trading OÜ vahel sõlmitud koostöölepingu alusel.

 „Postipunkti asukoht on kaupluses ehk küla südames. Tänu kohaliku ettevõtja algatusele on selles külas postiteenuseid võimalik saada lausa kodu kõrvalt. Kohalikul rahval on mugav saada nii toidukaup kui ka kirjade ja pakkidega seonduv ühest kohast,“ ütles postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

 Frantsiisikontoris võetakse vastu ja väljastatakse liht- ja tähtkirju, postipakke ning rahakaarte. Samuti saab tasuda makse, võetakse vastu perioodikatellimusi ning müüakse postmarke, postkaarte, ümbrikke ja pakkematerjale. Postiteenuseid osutatakse Muuga kaupluses E–R 9.00–18.00 ja L 9.00–14.00.

 Eesti Postil on 21 frantsiisipostkontorit üle Eesti – Albus, Habajal, Kaaveres, Krabis, Kuimetsas, Laatres, Leevakul, Lokutal, Muugal, Neemel, Orus, Paides, Ruhnus, Rõudel, Suislepas, Treimanis, Triigis, Valgus, Varas, Viinistus ja Viisus. Käesoleval aastal on plaanis avada veel sama arv postiasutusi.

 Eesti Postil on 396 postiasutust üle Eesti.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077