Autor: Siim Sultson • 22. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ford Volvot hiinlastele müümas

Ford tahab Volvost vabaneda ja jätkab läbirääkimisi hiinlaste Geely Holding Groupiga, teatab Taloussanomat.

Kõnelustel on teemaks Volvo tootmistehnoloogia ja Rootsi ning Belgia tehaste tulevik.

Põhiküsimustes paistab müüjal ja ostjal olevat saavutatud üksmeel. Fordi oktoobrikuisel kinnitusel on hiinalste ettevõte tugevaim Volvo ostjakandidaat.

Ehkki kõneluste üksikasjad pole teada, on Geely väidetavalt pakkunud Volvo eest veidi alla 20 miljardi Eesti krooni. Rootsi osapoole ametnikud on Geelyle teatanud huvist enamus Volvo tootmisest Rootsis säilitada. 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077