Autor: Siim Sultson • 21. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingi Sadam müüs viimase kraana

Helsingi Sadam müüs eelmise nädala lõpus oma viimase kraana taanlastele, terve rea kraanasid on siit saanud ka Sillamäe sadam, teatavad Transport Weekly ja Helsingi Sadam.

Viimati müüdud sadamakraana on Liebherr LHM 400 aastast 1999 ja ostjaks on taanlaste firma Åkerbers Maskiner A/S. Kraana on töötanud 7000 töötundi ja oktoobris tehtud ülevaatusel selgus, et ka eeskujulikus tehnilises korras.

Helsingi Sadama Läänesadama kraanad LN1, LN2, LN4, LN6 ning Sompasaaris kasutusel olnud SN4 müüdi juba 2008. aastal Sillamäe Sadamale, kus need peaksid hakkama teenima valmivas konteinerterminalis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077