Siim Sultson • 18. detsember 2009
Jaga lugu:

Kiil: 2009 oli edukas ja töörohke

"Lõppeva aasta märksõnad olid edu, töörohkus ja läbirääkimised Muuga teemal. Kui sellest kasvõi pool realiseeruks oleks küll hästi," iseloomustas seda aastat Tallinna Sadama juhatuse liige Allan Kiil.

Selle aasta positiivsete joontena tõi ta esile selle, et Tallinna Sadam suutis ikkagi taastada oma koha Balti meresadamate hulgas ehk siis kolmanda koha. Samuti tõsiasi, et Eesti riik on eurole nii lähedal ja Tallinna Sadam suutis sellele kaasa aidata. Oluline on ka, et reisijate arv peaaegu et ei kukkunudki, võrreldes 2008. aastaga.

"Negatiivsed jooned? See on üldine tänane olukord, mis näitab töötuse kasvu ja sotsiaalprobleeme. See on nii suur negatiivsus, et sellega kaasneb muu negatiivne," tõdes Kiil.

Uue aasta jaoks tegi Tallinna Sadam väga konservatiivse eelarve, see ongi uue aasta siht. "Kuid loodame seda ületada. Kui õnnestub, siis säilib meil selle aasta tase," lisas ta.

"Tahakseime 2010. aastal avada Muuga konteinerterminali. Tahaksime, et Muuga ja Paldiski täituksid veel uute kaubagruppidega. Soovime avada Vanasadama Admiraliteedi basseinis väikelaevade kai," loetles Kiil Tallinna Sadama tuleva aasta eesmärke

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee