Autor: Siim Sultson • 15. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venes kasutatud autod üha odavamad

Võrreldes oktoobriga langes Venemaal keskmise kasutatud auto hind 9,6%, teatab Transport Weekly.

Nüüd maksab Venemaal kasutatud auto keskmiselt 155 531 krooni. Võrreldes selle aasta jaanuariga on see hind 17,7% väiksem. Siis maksis kasutatud auto keskmiselt 188 981 krooni.

Kõige enam kaotasid hinnas perioodil jaanuar-november odava hinnaklassi autod - 20,2%. Hinnalanguses järgnesid premium-autod 19,2%-ga. Venemaal toodetud masinate hinnad langesid 16%. Kõige vähem kaotasid hinnas keskmise hinnaklassiga autod - 13%.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077