Autor: Siim Sultson • 15. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome-Vene veofirma käivitumas

Soome-Vene ühine raudteevedaja Freight One Scandinavia hakkab kahe maa vahel toimetama alates kevadest, teatab Logistics Finland.

Eelmisel nädalal registreeriti Helsingis Vene Raudtee vedaja Vedu Üks ja Soome Raudtee vedaja VR baasil ühisfirma Freight One Scandinavia. Selle tegevjuhiks sai Maria Kuokkanen.

Ühisfirma alustab tööd aprillis 2010 ja hakkab tegelema kahe maa vahel raudtee alal vedude, veokorralduse, vastava turundusega. Freight One Scandinavia kasutab Vedu Ühe ja VR-Grupi veeremit ning infrastruktuure.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077