Autor: Siim Sultson • 7. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Navireci tegevjuhiks sai Olavi Raigla

Navireci kaubamärki omava Tracking Center OÜ tegevdirektorina hakkab tööle Olavi Raigla, edastab ettevõte oma pressiteates.

Olavi Raigla on senise karjääri jooksul olnud seotud Eesti Televisiooniga, nimelt oli tema vastutusel 2002.a. Eurovisiooni Lauluvõistluse logistiline planeerimine.

QBE Insurance (Europe) Limited Eesti filiaalis juhtis ta rahvusvahelisekindlustustarkvara arenduse projekti. Samuti Eesti Ühispangas oli Olavi e-tehnoloogia ja operatsioonide divisjoni arendusjuht.Olavi Raigla omab pikaajalist rahvusvahelist meeskonna- ja projektijuhtimisekogemust. Tunneb end koduselt nii läbirääkimisi pidades kui strateegilisesplaneerimises. Finantsvoogude juhtimine, eelarvestamine ja kasumlikkuse analüüs on tema pärusmaa.Navireci senine tegevjuht Reigo Rusing jätkab samuti tööd ettevõttes, hakatestegelema erinevate arendus- ja koostöö projektidega.Navirec on 100% Eesti kapitalil asutatud ettevõtte Tracking Center OÜ kaubamärk.Navireci tegevusvaldkonnaks on GPS süsteemide ja nendega seotud jälgimisteenuse pakkumine.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077