Autor: Siim Sultson • 1. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas Finnairil muutusteta

Ehkki Vantaal ei kipu streik ikka otsa saama ja Finnair on kimpus tühistatud lendudega, on Tallinna Lennujaamas kõik rahulik ja graafikukohane.

"Kõik Finnairi lennud Tallinna ja Tallinnast on täna toimunud õigeaegselt," kostis napis kirjalikus vastuses ASi Tallinna Lennujaam juhatuse liige Erik Sakkov  küsimusele Finnairi Tallinna lendude toimivuse kohta.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077