Autor: Siim Sultson • 30. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RERS taas ER-ilt  18,4 mln kr nõudmas

Täna on Harju Maakohtu Kentmanni tänava kohtumajas taas arutlusel AS-i Russian Estonian Rail Services (RERS) 18,4 miljoni kroonine hagi AS Eesti Raudtee (ER) vastu, seisab kohtuteadetes.

Poolteise tunni eest alanud istungil arutatakse värskendatud kohtuasja nr 2-06-22005, milles AS Russian Estonian Rail Services on esitanud hagi AS Eesti Raudtee vastu kahju summas 18 435 029,60 krooni hüvitamiseks.

RERS nõuab ER-lt seda summat  Venemaal raudteeõnnetuse tagajärjel kasutuskõlbmatuks muutunud vagunite maksumuse hüvitamiseks. Seni istung kestab.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077