• 27.11.09, 16:14
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Soomlaste AKT kaalub streiki

Kõnelused uute töötingimuste üle venivad ka autovedajatel. Soomlaste auto- ja veoala töötajate liit AKT ajab oma liikmeid takka võtma vajadusel tarvitusele "korralduslikke tegusid", edastab Kauppalehti.
Seda juhul, kui töökõnelused firmadega ei anna töötajaid rahuldavaid tulemusi. Liit süüdistab tööandjaid töötajatega "mängimises". Pealegi sisuliste kõnelusteni ei ole ikka jõutud. AKT seletusel võiks viia töökõnelused edasi jaanuarisse, kui tööandjate poolel ei toimu selget seisukoha muutust. Jaanuaris lõppevad ka suur osa AKT sõlmitud töötingimuste lepingutest, ülejäänud märtsis ja aprillis.
 
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele