Autor: Siim Sultson • 18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PKP Cargo ja Valgevene Raudtee ühtlustavad tööd

Esmaspäeval kohtusid PKP Cargo ja Valgevene Raudtee esindajad Varssavis eesmärgiga tihendada koostööd vedude vallas, edastab Railway Market.

Kohtumisel osalesid PKP Cargo president Wojciech Balc ja Valgevene Raudtee peadirektor Anatoli Sivak. Kõne all oli piiriülene koostöö, mille raames soovitakse vahetada turuandmeid ja statistikaandmeid, et tagada mõlema firma sujuvamat ühist kaubavedu.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077