Autor: Siim Sultson • 13. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam Baltikumi priimus

Selle aasta kümne kuuga kasvas Tallinna Sadama kaubakäive 6,3%. Kui eelmisel aastal oli see näitaja kümne kuu kohta 24,34 miljonit tonni, siis selle aasta kümne kuu näitaja on juba 25,87 miljonit tonni, teatab Baltic-Course.

 Riia Sadama kaubakäive kasvas kümnekuuliste perioodide võrdluses 3,8% ehk tasemele 24,95 miljonit tonni. Eelmisel aastal oli see näitaja 24,03 miljonit tonni.

Klaipeda Sadam aga saavutas samade perioodide võrdluses viletsaima tulemuse. Kui eelmise aasta kümne kuuga sai seal veetud kaupa 25,29 miljonit tonni, siis sel aastal peale 11% langust vaid 22,51 miljonit tonni.

Taandumine kaubamahtudes tabas ka Ventspilsi Sadamat, mis kaotas samade perioodide võrdluses aastaga 3,5 % ehk eelmise aasta 23,54 miljoni tonni asemel veeti tänavu kaupa 22,72 miljonit tonni.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077