Autor: Siim Sultson • 27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu 9 kuu raudteevedu -27%

Selle aasta üheksa kuu jooksul vedas Leedu Raudtee kaupa 30,8 miljonit tonni, mis on 27,1% vähem kui 2008. aasta samal perioodil, edastab Railway Market.

Leedulaste raudtee kauba välisvedu langes samal ajal eelmise aasta 9 kuuga võrreldes 30,9% ja jõudis tasemele 21,1 miljonit tonni. Samal ajal sisevedu kahanes samade ajalõikude võrdluses 17,2% ja jõudis tasemele 9,7 miljonit tonni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077