Autor: Siim Sultson • 26. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oktoobriraudtee miinuses, Vedu Üks plussis

Selle aasta üheksa kuuga suutis Vene Raudtee üks haru oma laadimist kasvatada, teine aga pidi leppima kahanemisega, edastab Logistics Finland.

Vene Raudte haru Oktoobriraudtee laadis selle aasta üheksa kuu jooksul kaupa 21,7% vähem kui eelmise aasta samal periodil. Alates 2009. aasta algusest ulatus Oktoobriraudtee kaubakäive 66 miljoni tonnini.

Samal ajal riigiraudtee teine haru Vedu Üks aga kasvatas oma laadimist samade perioodide võrdluses lausa kahekordseks. Kaubavedu oli hinnanguliselt 167,5 miljonit tonni.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077