Autor: Siim Sultson • 23. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuisk: Las läksid - parem ongi!

"Seda, kui pikalt lahkumist plaaniti, ma ei tea... see tuli ikka ootamatult," tõdes mõtlikult Konsensus-Laomaailm AS omanik Tarmo Tuisk.

Samas uskus ta, et see ei olnud kindlasti enamike lahkujate pikem plaan. "... et siis kelle pikem plaan? Ma pigem seda ei kommenteeriks," jäi ta diplomaatiliseks.

Teisalt ei tunne Tuisk just nüüdsel hetkel end petetuna, sest tõtt-öelda jättis lahkujate juhtimsviis soovida. "Eriti jättis nende juhtimises soovida see viimane käik," osutas Tuisk lahkujate grupiviisilisele vastusele, mis olevat tulnud just tema 3-kuulise 10%-lise palgakärpe ettepaneku peale.

Samas tunnistas Tuisk, et, jah, ehkki võlgu firmal pole, on nüüdses majandusolukorras keeruline kõigil ja sestap tuli temagi välja kärbete ettepanekutega. Seega oli selline lahkumine tagantjärele hinnates vahest paratamatu ja isegi Laomaailmale vajalik. Seega on nüüd peale sellist ehmatust vast isegi parem ja lihtsam edasi sammuda, arutles Tuisk.

Kas lahkujad viisid kaasa ka kliendibaasi ja eriteabe? "Ei, ei viinud," kostis ta.

Kas Cubical OÜ saab olema nüüd Laomaailmale konkurent või partner? "Juttu on nagu olnud, et partner..," uskus Tuisk lahkujaist ikka head.

Pealegi ei tohiks nüüd siin Eesti turul laonduse vallas vast kitsaks minna. "Pigem said lahkujad endale kaasa selle, mis Laomaailmale seni jõukohane polnud. On ju Laomaailm seotud suurte püsikuludega näiteks näidissaalide näol Tallinnas, Tartus, Jõhvis. Oleme seni ikka kliendi esmavajadustele panustanud, lahkujad lahendavad vast asja teisiti," mõtiskles Tuisk.

Cubical sai endale Laomaailmalt näiteks IT-lahendused, PVC-hallid, loetles Tuisk lahkujatele saanud kaasavara.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077