Autor: Siim Sultson • 19. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa Raudtee kaubavedu augus

Saksa Raudtee (Deutsche Bahn) kardab, et selle aasta jooksul kahaneb firma kaubavedu 25% ehk üle ühe miljardi euro, edastab Logistics Finland.

Saksa Raudtee Grupi tegevjuht Karl-Friedrich Rausch teatas kulukärbetest ja osutas maantee-vedajate dumpinghindadele.

Et muuta firma tõhusamaks, kavatseb Saksa Raudtee kombineerida oma tegevusi senisest enam. Näiteks veoautode abil suudaks gruppi kuuluv Deutsche Bahn Schenker Logistics vedada kaupa nö viimasel miilil otse klientidele kätte.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077