Autor: Siim Sultson • 14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa lennuvedu taandus 11,7%

Kaubaveod Euroopa lennujaamade kaudu olid selle aasta augustis 11,7% väiksemad kui eelmise aasta samal perioodil, teatab Transport Weekly.

Euroopa Lennujaamade Rahvusvahelise Nõukogu (ACI) andmeil on siiski kaubavedude numbrid hakanud alates sellest suvest kasvama. Näiteks selle aasta juulis veeti kaupa 13,4% vähem kui eelmise aasta samal petrioodil, samas aga selle aasta esimese kuue kuuga veeti kaupa koguni 22,4% vähem kui eelmise aasta esimese kuue kuu jooksul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077