Autor: Siim Sultson • 13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa konteinerimport langes augustis 13%

Võrreldes eelmise aasta augustiga langes Euroopasse väljastpoolt  sissetulevate konteinerite vedu 13%, teatab logisticsfinland.fi.

Aasia-Euroopa liinil on langus sama ajaperioodi kohta 11%, vajudes tasemele 1,1 miljonit TEU-d. Samas on languses täheldatav vaibumine.

Alates selle aasta veebruarist, mis on lõppeva aasta madalpunkt, on konteinerveod kuni augustini aga kasvanud koguni 75%. Augustist 2008 kuni augustini 2009 on Euroopa konteinerite eksport mahuliselt kahanenud 3%, samal ajal aga on eksport Euroopast Aasiasse kasvanud 9,7%.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077