Autor: Siim Sultson • 24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hütt: ka Lätis on konteinervedudes vaikne

"Riia sadamasse tulevast 110 konteinerist laadime maha meie 20 - no siis on siin ju ka vaikne," pidas parajasti Riias töötav Miil OÜ juht Heiki Hütt jutte lätlaste konteinervedude edust liialdatuks.

Erinevust konteinervedude mahus Eestiga ta suurt ei näinud. Eks ole tõtt-öelda mõlemal maal konteineritega vaikne. Eestis on ju aastaga konteinerveod langenud 50%.

Samas pidas ta lätlaste raudteealast võimekust eestlastest paremaks. Näiteks on just Schenker käivitamas Riia ja Venemaa vahelist konteinerrongi,  kuhu peakski konteinereid hakkama laadima just Miil OÜ.

"Venemaaga äria ajamast lahkusime juba 1996. aastal - ja ei kahetse ka!" naeris ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077