Autor: Siim Sultson • 22. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaa ekspordimahud väiksemad

Saksamaa eksportis käesoleva aasta esimese kuue kuuga 23,5% vähem, kui aasta tagasi samal perioodil.

Saksamaa eksport Euroopa Liidu riikidesse oli 24,3% väiksem kui mullu ja eksport Euroopa Liidu välistesse riikidesse peaaegu 22% väiksem kui 2008. aasta esimesel poolel. Saksamaa Statistikaameti teatel kukkus eksport Venemaale ja Türki eriti teravalt.

USAsse eksporditi 27% ja Jaapanisse 23% vähem kui mullu kuue kuuga, vahendas AP.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077