Autor: Rivo Sarapik • 31. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubaveokomisjon: Poolas karmistub kontroll

Autokaubaveo komisjon juhib vedajate tähelepanu Poolas üha enam tõhustuvale autojuhtide sõidu- ja puhkeaja nõuete kontrollile ja sellega kaasnevale üha enam suurenevale avastatud rikkumiste arvule.

Euroopa komisjoni vastilmunud aruandest liikmesriikides 2005-2006. aastal läbiviidud autojuhtide sõidu- ja puhkeaja nõuete kontrollimiste kohta ilmneb, et kõige ulatuslikumalt teostatakse autojuhtide sõidu- ja puhkeaja nõuete kontrolli Poola Vabariigis.

Kui nimetatud aastatel viidi enamikes EL liikmesriikides autojuhtide sõidu- ja puhkeaja nõuete kontrolle läbi 1-2% ulatuses autojuhtide tööpäevade koguarvust, siis Poolas tuleb autojuhtidel arvestada kuus korda enama kontrolliga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077