Autor: Rivo Sarapik • 25. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic võitis Soome, Finnair Suurbritannia riigihanke

Läti lennukompanii airBaltic võitis Soome riigi poolt korraldatud hanke ning hakkab pakkuma riigiasutuste töötajatele järgmise kolme aasta jooksul lennutransporti kaheksal erineval marsruudil.

Leping airBalticu ning Soome valitsuse vahel jõustub alates 1. septembrist 2009, mille järgi hakkavad Soome riigiasutuste töötajad reisima airBalticuga Helsingist Tallinnasse, Moskvasse, Peterburi, Riiga, Stavangeri ja Vilniusse, samuti teenindatakse reisijaid liinidel Tampere-Zurich ning Turu-Pariis. 

airBalticu teenuseid hakkavad kasutama Soome parlamendi- valitsuse- ja ministeeriumiliikmed, politsei- ja relvajõud, presidendi kabineti töötajad, riiklike õppeasutuste ja ülikoolide, haiglate, lastehoolekandeasutuste ning mitmete teiste riigiasutuste töötajad.

Finnair Oyj teatas, et on UK avaliku sektori ametlik lennufirma 2011. aastal lendudel London Heathrow Airport - Osaka (Jaapan) ja Manchester-Helsingi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077