Autor: Rivo Sarapik • 13. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liiklus Läänemerel kahaneb

Esimesel poolaastal vähenesid Läänemerel kaubavedude mahud.

Scandlines, Saksa-Taani laevafirma teatas, et vedas kuue kuuga 37% vähem vaguneid ning 24% vähem treilereid. Ettevõte ootab teiselt poolaastalt mahtude kahanemist veelgi, vahendas Saksa logistikauudiste portaal DVZ. Tugev ehk enam kui kümnendiku võrra on langus ka reisijatearvus Rootsi-Saksa liinil.

Langusest teatas ka TT-Line, ehkki konkreetseid numbreid ettevõte ei väljastanud. Ettevõtte teatel on mahud stabiliseerumas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077