Autor: Rivo Sarapik • 5. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütus: jaehind üles, hulgihind alla

Kütusemüüjad tõstsid eile õhtul kütuste jaehindu krooni võrra liitri kohta.

Oktaanarvuga 95 kütuseliiter maksab täna hommikul näiteks Neste ja Statoili automaatjaamas 15.95. Diiselkütuse hind on 14.95 liitrist.

Kui jaehind kallines, siis hulgihind Neste Tallinna terminalis liikus eilsega võrreldes allapoole - 95 maksab liitrist 15 krooni ehk kaheksa senti vähem kui eile. Sama võrra on soodsam kütuse 98 liitrihind. Diisli ja eriotstarbelise diisli hind eilsega võrreldes muutunud ei ole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077