• 29.07.09, 10:46
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Pangad rahastavad meelsamini oma sõidukeid

Pangad eelistavad rahastada nende autode ostu, mis on makseraskuste pärast inimestelt ära võetud või mingil muul põhjusel panka tagasi toodud.
Suuremate pankade autoparki kuulub sadu masinaid, kui liisida auto otse panga autopargist, on liisingutingimused tihti tunduvalt soodsamad kui mõnelt väikefirmalt ostetud auto puhul, vahendas ERR.
Nii näiteks kinnitavad SEB Pank ja Swedpank, et kui liisida selline auto, mis kuulub neile, siis on liisingu sissemakse null protsenti. Kui samadest pankadest küsida liisingut autodele, mis neile ei kuulu, tuleb sisse maksta aga vähemalt kümme protsenti auto hinnast. Sampo pangal on tingimused veel karmimad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele