Autor: Rivo Sarapik • 10. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi perefirma noored tahavad osta peapostkontorit

Täna lõppenud enampakkumisel Eesti Posti Tallinna kesklinnas Narva maanteel asuvale majale tegid ühe pakkumise summas 128 miljonit krooni Rootsi noored ettevõtjad.

„Laekus üks pakkumine firmalt Promethean OÜ summas 128 miljonit üks tuhat krooni,“ rääkis Delfile Eesti Posti administratiivdivisjoni juht Kaido Padar Delfile.

Tegu on kinnisvaraarendaja Altenberg-Reval tütarfirmaga, mis kuulub läbi Sudasoma OÜ Rootsi noortele ettevõtjatele Johanna Sofia Paulina Åkerborg ja David Oskar Magus Åkerborg ning Claes Magnus Åkerborg.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077