Autor: Rivo Sarapik • 22. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luksemburgis seatakse transiidile kindel tee

ERAA teatel kehtib Luksemburgis 1. septembrist üle 3,5 tonnistele sõidukitele transiidil suunaga tööstuspiirkondadesse kohustuslik marsruut.

Puudutab see transiiti tööstuspiirkondadesse nagu Bettembourg, Dudelange, eurotunnelisse või raudteeterminali kohustuslik marsruut. Marsruut tähistatakse vastavalt. Algab tee Livange ristmikust kuni  Bettembourg ringteeni, suunaga Dudelange – Zoufftgen piiripunkti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077