Autor: Rivo Sarapik • 17. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muutusteta idapiiril - järjekorrad piiripunktides püsivad

Sel nädalal taas kasvanud järjekorrad idapiiri piiripunktides täna lahenenud ei ole. Ooteajad kõikjal piiripunktides üle ööpäeva.

Maksu- ja tolliameti teatel on Narvas kella 9 seisuga ootel 170 veokit, mis on seitse veokit vähem kui ööpäev tagasi. 24 tunni jooksul on piiri ületanud 72 veokit ja ooteaeg 60 tundi on paari tunni võrra lühem kui eile.

Koidula piiripunktis on järjekord kasvanud veoki võrra ja ulatub 61 veoautoni. Ööpäeva jooksul on sealt üle sõitnud 28 veokit ja ooteaeg kasvanud 51 tunnini.

Eilsega võrreldes enam kui kaks korda rohkem veokeid ootab ülepääsu Luhamaa piiripunktis, kus järjekorras 56 veokit. Ööpäeva jooksul pääses sealt üle 36 veokit ja eeldatav ooteaeg 27 tundi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077