Autor: Rivo Sarapik • 15. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimene uus tolli teeninduskoht avatakse täna

Maksuhaldur avab täna uuendatud Lennujaama teeninduskoha, mis esimesena vastab uuele kontseptsioonile, millega alusel kujundatakse teeninduskohtade ühtne väljanägemine.

Uuendatud Lennujaama teeninduskohas Tallinnas Kesk-Sõjamäe tänaval on koondatud tolliteenuste pakkumine nii era- kui äriklientidele, kuna varasemalt on amet sulgenud Kopli (2007) ja Raudtee teeninduskoha (2008) ning tänavu 1. maist Posti teeninduskoha, teatas maksuhaldur.

Maksu- ja Tolliameti teeninduskorralduse osakonna juhataja Raivo Piiritalo sõnul on ametile oluline, et teeninduskohad tekitaks kliendis kindlust ja usaldust: klient leiab kergesti, mida vajab ja saab oma küsimustele kiiresti vastuse.

Amet alustas teeninduskohtade ja tollipunktide ühetaolise klienditeeninduskeskkonna projektiga 2007. aastal. Esimesena sai uue identiteedi Põhja MTK Lennujaama teeninduskoht, kuna see vajas renoveerimist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077