Autor: Mariliis Pinn • 1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu ranna rajoonis muutus parkimine suveks tasuliseks

Alates tänasest kuni augusti lõpuni on Pärnu ranna rajooni tänavatel parkimine taas tasuline.

Ranna piirkonnas tuleb tunnise parkimispileti eest tasuda 50 krooni, päevane parkimispilet maksab 200 krooni, kirjutas Pärnu Postimees.

Ranna rajooni tasulise parkimise piirkond hõlmab Mere puiesteed (kuni Esplanaadi tänavani), kaasa arvatud Mere puiestee äärde jääv parkla, Suvituse tänavat, Supeluse tänavat (Suvituse tänavast kuni Tammsaare puiesteeni), Tammsaare puiestee merepoolset osa, Kanali tänavat (Papli tänavast Tammsaare puiesteeni), Papli tänavat (Kanali tänavast Side tänavani) ja Side tänav (kuni Papli tänavani).

Ranna rajoonis on parkimine tasuline augusti lõpuni kõigil päevadel kella 8st 18ni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077