Autor: Mariliis Pinn • 1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AirBaltic hakkab Riiast Tartusse lendama

Alates juulist saab neli korda nädalas otse Tartust Riiga lennata.

Läti lennufirma airBaltic  alustab 4. juulist otselendudega Riia ja Tartu vahel. Lennud hakkavad toimuna neli korda nädalas – esmaspäeval, kolmapäeval, reedel ja pühapäeval, teatas firma.

Lend kestab 50 minutit ja ühe otsa piletihinnad algavad 640 kroonist. Lendama hakatakse Fokker 50 tüüpi lennukitega. Tegu peaks olema ka esimese Tartu lennujaamalt alguse saava rahvusvahelise lennuliiniga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077