Autor: Mariliis Pinn • 25. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taisto: tellimusreiside maht kukkunud 70 protsenti

Bussifirma Taisto nõunik Tajo Salus ütles, et tellimusvedude maht on kukkunud umbes 70 protsenti.

Äsja Venemaalt naasnud Salus märkis, et Taisto püüab end vee peal hoida koostööd tehes venelaste reisifirmadega, kirjutas Postimees. Saluse sõnul istuvad Vene turistid Helsingis Taisto bussidesse, et nendega siis edasi Euroopasse rännata.

Venemaa enda transpordifirmade tehniline tase ei küüni sageli Euroopa suurlinnade keskkonnakaitse nõudmisteni, viimased ei luba näiteks Kopenhaagenisse või Stockholmi sisse sõita päevinäinud bussidega, millega võib rahumeeli kusagil idapoolsetes avarustes rahvast vedada.

Saluse sõnul sõitis aastavahetusel kümme Taisto bussi Vene reisifirmade tellimusel mööda Euroopat.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077