Autor: Mariliis Pinn • 21. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna töökampaania maksavad kinni trammijuhid?

Juunist kuni augusti lõpuni peavad Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise töötajad hakkama saama kuni 20 protsenti väiksema palgaga.

See tähendab paljudele peredele isegi kuni paari tuhande krooni suurust kaotust kuus, kirjutas Eesti Ekspress. Niisugusele töölepingu lisale oldi sunnitud trammi- ja trollipargis sel kuul alla kirjutama.

Hämmastav kokkulangevus on, et just juunikuust saavad nn Tallinna abipaketi raames tööd ühissõidukite koristajad ning trammiteede ja lõpp-peatuste puhastajad. Vägisi näib, et sotsiaalseid töökohti, millele sel teisipäeval trammipargis tormi joosti, rahastab linn pargi praeguste töötajate kõhu arvelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077