Autor: Mariliis Pinn • 21. mai 2009

Tallinna töökampaania maksavad kinni trammijuhid?

Juunist kuni augusti lõpuni peavad Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise töötajad hakkama saama kuni 20 protsenti väiksema palgaga.

See tähendab paljudele peredele isegi kuni paari tuhande krooni suurust kaotust kuus, kirjutas Eesti Ekspress. Niisugusele töölepingu lisale oldi sunnitud trammi- ja trollipargis sel kuul alla kirjutama.

Hämmastav kokkulangevus on, et just juunikuust saavad nn Tallinna abipaketi raames tööd ühissõidukite koristajad ning trammiteede ja lõpp-peatuste puhastajad. Vägisi näib, et sotsiaalseid töökohti, millele sel teisipäeval trammipargis tormi joosti, rahastab linn pargi praeguste töötajate kõhu arvelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077