Autor: Kadri Paas • 1. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu lennujaam võib hingusele minna

Kuigi ärimehed loodavad, et eile Estonian Airi taasalustud Pärnu-Stockholmi liinilennud toovad Eestisse rohkem Rootsi spaa- ja konverentsituriste, teeb firmadele muret Pärnu lennujaama tulevik, mis on sattunud küsimärgi alla.

"Selle aasta lennuprojekti algus on läinud meile kergemini ja müük on sujunud natuke paremini. Sellist maikuu täituvust võib juba nimetada heaks ja on ka reise, kus suvel on meie paketikohad juba müüdud. Siin ongi tegelikult ehtne märk sellest, et selliseid projekte tuleb vaadata üle aastate, mitte ühe, kahe aasta lõikes," ütles sanatooriumi Tervis juhatuse liige Jaan Ratnik "Aktuaalsele Kaamerale".

Võib aga juhtuda, et ettevõtjate ponnistused on asjatud, sest Pärnu lennuvälja sulgemisest räägitakse juba mõnda aega.

Estonian Airi juht Andrus Aljas möönis, et Pärnu lennuväljale pole rekonstrueerimisrahasid tänase seisuga ette nähtud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077