Autor: Rivo Sarapik • 24. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet tutvustab Saaremaa silla projekti

Järgmisel teisipäeval kell 10 toimub Muhu Põhikoolis II avalik seminar, kus tutvustatakse Suure väina liiklusühenduse projekti.

Seminaril tutvustatakse üle Suure väina transpordi perspektiivse korraldamise kava koostamise ja keskkonnamõju strateegilise hindamise vahetulemusi. Kava koostamine on jagatud kahte etappi. Esimeses etapis käsitleti ennekõike strateegilise taseme küsimusi, teises etapis tegeldakse detailsete küsimustega. Seminaril tutvustatakse esimese etapi tulemusi.

Seminarist on oodatud osa võtma kõik, kes tunnevad huvi projekti arengu vastu. Seminar on tasuta ning etteregistreerimine ei ole vajalik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077