Autor: Rivo Sarapik • 24. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Transpordi juhti üllatas oodatust suurem kasuminumber

ASi Arco Transport juhatuse esimehe Ivo Krummi sõnul üllatas teda ettevõtte I kvartali majandustulemuste juures ootustest suurem kasuminumber.

Krumm kinnitab, et jäi I kvartali tulemustega üdist majandusolukorda arvestades rahule. "Käibe langus 30% ulatuses oli ootuspärane, üllatas mõnevõrra kasumi number, mille osas olid ootused väiksemad," selgitab ta.

Samas lisas ta, et arvestama peab siiski ka kasvanud riske - täna on tehtud tööde eest raha kätte saamine kindlasti aeganõudvam ja risk rahast hoopis ilma jääda on ka olemas.

Järgmiselt kvartalilt ootab Krumm võrreldes esimesega kvartaliga väikest kasvu.

Arco Transpordi I kvartali müügitulu oli 42,9 miljonit krooni ja kasum 1,3 miljonit krooni. 2008. aasta I kvartalis oli ettevõte saanud 64,2 miljonit krooni müügitulu ja 2 miljonit krooni kasumit.

Ettevõttes on eelmisest aastast kehtimas ka nn „ühiskondlikk lepe“. Krummi ütlusel tähendab see, et kõik pingutavad püksirihma, et säilitada töökohad ning vältida koondamisi. "Tänaseni on see otsus ennast õigustanud," kinnitab Krumm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077