Autor: Rivo Sarapik • 22. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti vedaja panustab ELi veoturu avanemisele

Tänavu maist avanevad kõikide Euroopa Liidu liikmesriikide veoturud, lõunanaabrite veofirmad näevad selles päästerõngast, kirjutab Äripäeva sõsarleht Dienas Bizness.

Selles näevad lõunanaabrite veofirmad päästerõngast. "Rootsis opereerimine aitab vaid ühel turul tegutsemisega kaasnevaid riske maandada," selgitas Igors Borhets, SIA Birzities nõukogu liige. "Samas peame kindlasti arvestama, et igal turul on oma eripära."

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077