Autor: Mariliis Pinn • 17. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik: konteinervedude hinnad võivad veel kukkuda

Kuna laevafirmad võivad liinidele laevu lisada, võivad konteinerite vedude hinnad veel kukkuda, ütles Hongkongis asuva Nomura Holdingsi transpordi- ja infrastruktuurianalüütik Jim Wong.

„Konteinerliinid üritavad majanduslangust kulude kärpimise ja mahtude vähendamisega üle elada. Siiski on selginud hiljutistest vestlustest laevafirmadega, et nad soovivad seisvaid aluseid pigem liinidele tagasi tuua. See ületaks turu kasvavate veomahtudega üle ja lükkaks hinnad alla,“ selgitas Wong.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077