Autor: Mariliis Pinn • 2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Airi lennukid täna hilinevad

Estonian Air teatab, et  seoses ühele Boeingule tehtava tehnilise hooldusega esineb muudatusi tänases lennugraafikus: lend OV171/172 liinil Tallinn-Pariis-Tallinn hilineb 3 tundi ja lend OV 101/102 liinil Tallinn-London-Tallinn hilineb 6 tundi.

Estonian Air palub jälgida operatiivset infot tänase lennuplaani kohta, teatas firma. Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077