Autor: Mariliis Pinn • 1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Somaalia piraadid said vastu näppe

Somaalia rannikuvetes tegutsevad piraadid üritasid kaaperdada Norra kaubalaeva, kuid meeskonnal õnnestus nad tagasi lüüa.

Kreeka merendusministeeriumi teatel ründasid piraadid Sigloo Tor-nimelist alust Jeemeni ranniku lähistel, vahendas Postimees.

Laeva meeskond andis piirkonnas patrullivatele Euroopa Liidu sõjalaevadele häiresignaali. Veidi hiljem peatas Kreeka sõjalaev Psara arvatava mereröövlite paadi, mille pardal oli viis somaallast. Kuna tõendeid rünnaku kohta leida ei õnnestunud, siis lasti neil minna.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077