Autor: Mariliis Pinn • 30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G.M. boss Wagoner saab ametist lahti

General Motors`i juhti Rick Wagoneri oodatakse täna tagasi astuvat üheaegselt president Obama poolt autotööstuse täiendava abipaketi avalikustamisega.

Presidendi otsus G.M. juht lahti lasta tuli üllatusena nii Washingtoni kui Detroiti avalikkusele, vahendas aripaev.ee New York Timesi. See rõhutab presidendi administratsiooni soovi hoida riigi abi saavaid ettevõtteid kindla kontrolli all. Obama peab täna avaldama autotööstuse abipaketi üksikasjad. Anonüümsust nõudnud kahe kõrgema ametiisiku teatel ei ole välistatud ka ühe või mõlema ettevõtte - G.M. ja Chrysleri - pankroti võimalus, mida nad kirjeldasid kui "kiiret, kohtu kontrolli all toimuvat restruktureerimist". Eile nõudis Valge Maja Chryslerilt partnerluse loomist Fiatiga 30 päeva jooksul tingimusena, et tal oleks üldse võimalik uut riigi abiportsu saada.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077