Autor: Mariliis Pinn • 26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: võib esineda libedust

Varahommikul olid teekatted põhi –ja suurematel tugimaanteedel enamuses kuivad, lumised Saare -ja Hiiumaal. Kerget lenduvat lund oli ka Ida-ja Lääne-Viru, Lääne ja Rapla maakonna teedel. Võib esineda libedust.

Ilm oli muutliku pilvisusega ja mõõduka nähtavusega. Kohati sadas vähest lund. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –3 kraadist kuni –9 kraadini, õhutemperatuurid –4 kraadist kuni –15 kraadini, teatas maanteeinfokeskus. 

Täna, orienteeruvalt kella 9.00-17.00-ni toimub Paldiski ümbruses “ SCOUTSRÄNNAK  2009”. Osavõtjad liiguvad marsruudil Paldiski-Pakri majakas-Põllküla-Paldiski. Riigimaanteedel on rännaku marsruudi lõigud tähistatud hoiatusmärkidega .

Teeäärsete raietööde tõttu on häiritud liiklus Lääne-Viru maakonnas Põdruse-Kunda-Pada maanteel Andja-Kunda (km 7,0-13,4) lõigul.

Rakvere-Haljala maanteel km 0-7,5 jätkuvad ehitusgeoloogilised uuringud. Tööpiirkonnas on üks teepool suletud ja kiiruspiiranguks 30 km/h

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077