12. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post kaotas transpordidivisjoni

Alates märtsist kaotas Eesti Post oma transpordidivisjoni, mille funktsioonid jagatakse teiste divisjonide vahel. Ettevõtte plaanib sel moel säästa miljon krooni.

Transpordi haldamisega hakkab tegelema ettevõtte administratiivdivisjon, traktide korraldamisega soetud logistikud hakkavad kuuluma aga postiteenuste divisjoni kandeüksuse logistika arendusosakonda, teatas Eesti Post oma infolehes.

„ Täna peame oma otsustes ja tegemistes lähtuma lähiaastate majanduskeskkonna oodatavatest mõjudest ja sellest, et Eesti Posti tegevus oleks kasumlik ka rasketel aegadel,“ kirjutab ettevõtte juhatuse liige Aavo Kärmas.

Kärmas kinnitas, et muudatus ei tähenda loobumist  transporditeenuse pakkumisest. „Edaspidi jääb see logistikadivisjoni tegevuseks, kelle ülesandeks on seda pakkuda olemasolevatele klientidele koos laoteenusega, mis peaks toetama uuendatud kullerteenus,“ täpsustas ta.

Ettevõte looda töö ümberkorraldamisega hoida kokku aastas ligi  miljon krooni. „Tegelik efekt tuleneb läbisõidetud kilomeetritest ja selleks kulutatud kütusest. Siin on suured ootused transpordi haldamise osakonna suhtes, mis peab senisest aktiivsemalt ja süsteemsemalt jälgima läbitud kilomeetrite ja kulutatud kütuse vastavust kehtestatud normidele. Täna sõidame ligi 500 sõidukiga aastas läbi 13 miljonit kilomeetrit!“ selgitab Kärmas.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077