10. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piirissaare praam alustab aprillist

Kava järgi peaks uus praam Koidula hakkama Piirissaare vahet sõitma alates 1. aprillist, ent ilm võib seda aega hilisemaks nihutada.

Üle 130 tonni kaaluv just Peipsi olusid arvestades 90-sentimeetrise süvisega tehtud praam on 32 meetrit pikk ja seitse meetrit lai, kirjutab Tartu Postimees. Reisijaid mahub sinna kuni poolsada. Praami ehitas Reval Ship­­building OÜ 24 miljoni krooni eest, mis tulid Eesti riigilt ja euroliidult. 

Koidulale laevniku leidmise riigihankel tegi odavaima pakkumise AS Kihnu Veeteed. Sõidupilet Laaksaarelt kaheksa kilomeetri kaugusele jäävale Piirissaarele maksab eeloleval navigatsioonihooajal 50 krooni.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077