9. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sillamäe valmistub transiidi õitseajaks 

Sillamäe sadam, Ida-Viru tähtsaim transiidisõlm, on keerukatele aegadele vaatamata jätkanud laienemist, rajades terminale ning valmistudes konteinerite veoks.

Kui praegu on suure osa sadamast hõivanud Venemaale toimetamist ootavad autod, siis samal ajal käib ka uute terminalide rajamine ja juba järgmisel aastal peaks algama ka konteinerite vedu, kirjutab Põhjarannik. 

Nüüd, kus nafta hind on kordades kukkunud ja muudegi kaupade müügi puhul loetakse hoolega raha, ei saa ettevõtted endale suurema ringiga vedu  lubada. Seetõttu otsitakse taas otseteid, kus teenindamise kvaliteet hea ja hind mõistlik. 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077